Laden Voorstellingen

Expreszo neemt het op tegen Schroefjes Los

Expreszo uit Hoorn neemt het op tegen Schroefjes Los uit Utrecht in een heuse theatersportwedstrijd! De twee teams strijden om u als publiek en de jurerende rechters te verleiden tot de meeste punten. Dit doen ze door scènes te spelen die zo leuk, grappig, spannend en/of romantisch mogelijk zijn. Deze zijn geïmproviseerd, nooit eerder vertoond, speciaal voor u! Uiteraard mag u als publiek het niet eens zijn met de rechters en dit middels het gooien van sponzen laten weten. Rozen zijn er in overvloed om in mooie scènes op het podium te gooien. Een muzikant weet met muziek de scenes nog meer emotie en kleur te geven. U, het publiek speelt de hoofdrol in het improvisatietheater: U bepaalt waar de scène over gaat. Voor 13 euro heeft u een fantastische avond, met een lach en een traan, een pauzedrankje en gezelligheid! We kijken uit naar uw aanwezigheid!

Over Expreszo

Expreszo bestaat sinds 1992 is een bruisende improvisatietheatergroep uit Hoorn, met Het Pakhuis als thuisbasis. De 20 leden van alle leeftijden spelen graag theatersportwedstrijden en allerlei andere vormen van geïmproviseerd theater. Expreszo geeft ook regelmatig workshops en trainingen elders, of maakt feesten nóg leuker door als geïmproviseerde rollen aanwezig te zijn. Kortom: Waar geïmproviseerd kan worden, voegt Expreszo kleur toe!

Alle tickets zijn inclusief een pauze drankje naar keuze. 

Een rolstoel plaats?
Dat kan! Boek een rolstoelplek, dan zorgen wij dat er vooraf ruimte wordt gemaakt voor de rolstoel. Ga je samen met iemand zonder rolstoel? Boek dan een regulier ticket voor de persoon die niet in een rolstoel zit, zodat voor deze persoon een stoel beschikbaar is. Zijn de rolstoeltickets uitverkocht, neem dan contact op met ons theater!  

Betalen met de Hoorn pas? 
Dat kan! Stuur dan even een mailtje naar ons. Klik hier om meteen de mail te openen. 
Zet in het bericht hoeveel kaarten je wilt hebben en welk bedrag je met de Hoorn pas wil betalen.
Of bel met 0229 247 202 (bereikbaar dinsdag-vrijdag 10:00-16:00 uur)   

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Nodig iemand uit

Ga naar de bovenkant